DREAMS AND LIES.


Nyårsplanerna är klara. Trots att vi egentligen började "planera" i sista sekunden så löste det sig ju galant. Man ska inte vara ute i för god tid.
Om vi ska ta lite "det här har jag gjort idag"-snack så kan jag tala om att jag vaknade redan klockan tio för att bege mig mot Luleåtown med Elin och Emmelie. Strosade runt där ett tag och slängde iväg ett sms till Sandragirl. För en gångs skull såg hon till och med smset och ringde mig. Flickan var hemma från Egypten och kom och joinade oss på en stadstur. Blev helt hysterisk och glad när jag pratade med henne, haha. På kvällen begav jag mig mot Angelicas place och umgicks med brudar. Vi halvkollade lite på Flickan som lekte med elden. Gick därifrån redan vid tio men stannade hos Mikaela till halv tolv. Har fastnat vid datorn som vanligt, pratat gamla minnen med Malin. Vi planerade att hitta på något någon vacker dag, får hoppas att det blir av :) Bjuder på en väldigt vacker bild från förr.


Nu funderar jag på att lägga mig och se film. Vet bara inte vad jag ska se. Är fast i någon svensk-ungdomsfilm-period, men det känns som att jag har sett alla som existerar. Godnatt iallafall. Och GOTT NYTT ÅR säger jag redan nu, skriver troligtvis inte imorgon. Nu får jag hålla alla tummar och tår och hoppas på att 2010 blir mycket bättre än 2009. Puss!


2009200920092009.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Yes.
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Minns inte ens vad jag hade för nyårslöfte(n), så nej.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Nope.
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej, tack och lov!
5. Vilka länder besökte du? - Stuck in Sweden.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? - Jo.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? -  5 september, 14 mars.
8. Vad var din största framgång 2009? - Ingen aning.
9. Största misstaget? - Är väl att inte vågat säga precis det jag vill.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Lite förkylningar och huvudvärk bara.
11. Bästa köpet? - Skinnjackan typ, haha.
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Gissar att det var onyttigheter, men vill verkligen inte veta hur mycket pengar jag har lagt på det. Kläder har jag väl också lagt en del pengar på.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Helt sjukt, men inget jag kan komma på nu.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? - Rap das armas, I know you want me, Closer, Flow, Love is my drug, Knocked Up m.fl.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Ledsnare, tyvärrtyvärr.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Vågat, typ.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Tänkt.
18. Hur tillbringade du julen? - Hemma med mamma, mormor, systrar + ena systerns karl och gullebarn.
19. Blev du kär i år? - Inte det.
20. Favoritprogram på TV - Gossip Girl (som jag inte ens ser på tv, men ändå).
21. Bästa boken du läste i år? - Det var väl Twilightböckerna det.
22. Största musikaliska upptäckten? - Kings of Leon måste det nog ha varit.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Jodå.
25. Något du önskade dig men inte fick? - Ja, en systemkamera (som jag visste att jag inte skulle få, men önska kan man ju göra).
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - Först var jag hemma själv i några timmar, sen åkte jag sjutton mil upp i landet - till stugan. Party!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Jo.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? - Rätt blandad.
29. Vad fick dig att må bra? - Kvällar med bra folk.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Robert Pattinson ;) (som så många andra på våran runda jord) Senare även Emile Hirsch!
31. Vem saknade du? - Någon. (tolka det hur du vill).
32. Den bästa nya personen du träffade? - Ähm, kan inte påstå att jag träffat så mycket nytt folk faktiskt.


LIKE IT COULDN'T GET ANY WORSE.

Det dåliga samvetet tar över hela mig. Fyller mig från topp till tå. Hur kunde jag vara så jävla dum? Jag tänkte varken framåt eller bakåt. Att se att du inte litar på mig gör ont, men att se dig så besviken är om möjligt värre. Den här dagen har knappt börjat, men jag vill redan sova och fortsätta med det till 2011. Minst.

HEART.


Tänkte dela med mig av ett inlägg såhär i juletider. Man måste ju vara snäll så att man får några julklappar av tomten. Det är, på tal om julen, dan före dan före dopparedan idag. Hur sjukt är inte det? Har sagt det förut, men det tåls att säga det igen; var springer tiden iväg? Åren bara flyger iväg och snart sitter jag väl på ett äldreboende som luktar pensionär och är virrig. Okej, det där var att ta i. Men vad jag ville poängtera var att tiden går så himla snabbt.

Om vi fortsätter med jultema så kan jag tala om att vi fick jullov idag! Hur jävla skönt som helst. Det var lätta steg som jag gick hemåt med idag kan jag tala om. Började lovet med att se film/sova. Har även slagit in några julklappar och jag och mamma ska snart gå ner i förrådet och hämta (plast)granen. Jag vill ha en riktig gran, en riktig gran luktar verkligen jul.

Imorgon blir det en stadstur för att hitta något att ha på mig på julafton. På Dagen med stort D kanske jag slänger in ett God Jul! Puss.


NO ONES NUMBER ONE.


Nämenhej. Idag är jag på dåligt humör. Ovanligt? tänker du väl då. Faktum är att positivitsgrejset ett par inlägg nedåt sket sig innan det ens hade börjat. Varför är jag på dåligt humör idag då? Enkelt; samma som alltid. Bra svar, huh? Just nu är det främst skolan. Lärarna älskar ju att pressa in så mycket som möjligt innan vi får lov. Imorgon har jag redovisning om rulltrappan som jag har vetat om i 6-8 veckor(?) men började på redan igår. Att börja hela TVÅ dagar innan prov/inlämning/redovisning är faktiskt framsteg för att vara jag. Tänkte dock ta tag i det sista så fort jag kommit innanför dörren efter skolan idag. Riktigt så blev det ju inte, utan jag fastnade vid tvn till klockan 17 (OTH + halva Project Runway), läste igenom alla sjuttioelva bloggar, åt middag, SEN skrev jag lite innan jag vandrade till Konsumet med mi madre. Det vi ska skriva/berätta om ska vara max ett handskrivet A4 men som tur är ska det lämnas in vecka tre, "bara" redovisning imorgon. Redovisningar ligger i topp bland det jag hatar mest med skolan (även tidiga morgnar och no/matte ligger på den "listan") och den här gången är det till och med enskild redovisning. KILL ME. (och jag vet, jag vet, jag vet att jag måste rycka upp mig.)

RSS 2.0