this years love

En liten årsresumé som jag knåpade ihop för nån vecka sedan kan jag ju alltid bjuda på, såhär sista dagen år 2010. Jag har varit väldigt dålig på att fota och har inga bilder från dom roligaste tillfällena det här året. Om jag nu ska ha något nyårslöfte får det nog bli att ta upp kameran oftare.. och skapa ett mer händelserikt år (det här året också!)

januari

Jag, Sandra, Emma och Malin på en spark nedför en lång och brant backe gav adrenalinkicken för januari (eller för året). Jag längtade mest efter sommaren och livet var väl varken upp eller ner.

februari

Jag och Emma försökte ta bilder för att hitta likheterna alla tjatade om, det gick mindre bra dock. Överraskade Mikaela när hon fyllde år och två veckor senare var det Sandras tur.

mars

Min tur att fylla femton (hela!) år. Lyssnade mest på det här och fortsatte längta efter sommarvärmen.

april

Har ingen aning om vad jag sysslade med egentligen. Beviset på att det nog inte var sådär jätteunderhållande iallafall.

maj

Termometern letade sig över tjugo-gradersstrecket, for till Munkviken med konfagänget och hade fyra roliga och mysiga dagar. Jag och mina fina storasystrar fixade surpriseparty till våran fina mamma som fyllde år, det blev många lögner för att klara det!

juni

Och så kom sommaren! Inledde sommarlovet på Trolltjärn där både det ena och det andra hände, men jag hade kul iallafall (haha)! Var på konfaläger och blev ett med Gud (typ.....) Bodde i en möglig kyrkstuga med Emma och levde för spontana nattäventyr. Både bloggen och kameran fortsatte vara döda och jag försökte väl leva så gott det gick.

juli

Vädret var inte det bästa och jag levde mest på nätterna. Nattbadade, låg raklång på Bergnäsbron och tryckte pommesmeny efter pommesmeny på Max (+ sjuhundra kilo, check!)

augusti

Sista sommarmånaden. Luleåkalaset bjöd på panikframkallande Hoffmaestro när man stod längst fram (haha), Musikens Makt där höjdpunkten var Mr Linnros och jag fick en jävla massa lust att göra allt jag inte gjorde den här sommaren heller. Skolan började igen och jag började ganska snart längta bort från Bergskolan.

september

Eh, ja. I september tog det verkligen slut på bilder. Jag tyckte det mesta var tråkigt och var less på ungefär allt! Brukar bli så i september..

oktober

Ja ni.. Härifrån hade jag kunnat ha, iallafall några fler bilder, men de är fortfarande bara tillgängliga på Sandras kamera, hehe. Började umgås med André och Alexander (tillsammans med Mikaela) och fick mer och mer ett liv. Första snön föll och det var ju rätt deprimerande det också.

november

Gled runt och lekte cool, typ. Nä men, det hände väl inte sådär jättemycket antar jag. Började tjata på riktigt om att få tatuera mig, men det går ju som det går.

december

Första helgen i december började i Antnäs och slutade i Alvik. Jag och Emmelie fick ta hand om världens disk och sömnen blev så mycket som fyra timmar från fredagen till lördagen. Det var det ändå värt! Månaden fortsatte vara julmysig och jag umgicks väl allra mest med Emmeliegirl. En natt i Jämtön, pepparkaksätande and so on. (Ändå chill!). Både julafton nummer ett och två spenderades hos min äldsta storasyster i Boden och det var sådär julmysigt som det bara är på julen.

and that's it!

nu är den glada julen slut, slut, slut


klad chei igårrr.

Så var julen slut för i år. Både julafton nummer ett och två spenderades i Boden och nummer två var en aning mysigare. Jag har skrattat år Elias tomteimitationer, ätit så magen såg ut som att jag var gravid i femte månaden, spelat kort, fått finfina julklappar och bara haft det.. ja, mysigt. Idag vaknade jag av alarmet strax före nio och befann mig på stan vid tio för att trängas bland allt folk. Ett par skor, fyra par trosor, en bh och en tröja fick följa med mig hem. Imorgon ska jag och kolla läget ytterligare en gång, så man inte missar något guldkorn liksom..

3 det här har jag köpt idag


ett av dagens köp!

Eftersom jag är spyless på min garderob för tillfället och faktiskt har köpt något idag, så möblerar jag om lite i 30-dagarslistan. Så istället för "en sak jag älskar från min garderob" får det bli "det här har jag köpt idag" - vilket är ett par blanka leggings, bh + trosa, en "sport-tshirt", två nagellack, deo, S-godis och en julklapp till en micket fin vän!

Nu ska jag se/sova Gossip Girl. Sov fyra timmar inatt och jag måste orka spela Bingolotto ikväll, håller hårt på traditionen!

i won't ever be your cornerstone



Vi har jullov och det är ju underbart och fantastiskt och allt sånt. Lovet inleddes med stan, friscomål, en två-timmarsnap och chillidillande med Emmelie (eller hur chill var det egentligen för henne när vi försökte pierca hennes navel..?) Det fortsatte idag med lite julklappsinslagning och en promenad i nitton graders kyla. Nu håller jag på att hungra ihjäl, det brukar bli resultatet av att inte äta har jag hört. Kanske borde stoppa något i magen nu, helst nyss.

2 meningen med mitt bloggnamn

hellosara - hejsara - Hej Sara!

Ja, vad är egentligen meningen med mitt bloggnamn? Tyckte att sssssara.blogg.se (som jag hette tidigare) var ett fult och jobbigt namn, så jag bestämde mig för att göra en ny blogg. Hellosara kändes både enklare och snyggare, så det fick det bli. Mer komplicerat än så är det inte!


1 presentera dig själv


(emmelie hade slagit mig hårdare än hon brukar om jag inte hade klippt bort henne)

Efter lite påtryckningar kör jag också igång en sån här lista. Vet inte om jag kommer orka med varje dag, men jag gör ett försök. Det nedan skrev jag egentligen för någon vecka sedan, enjoy!

Jag är en liten skrutt som är femton år, sexton den femte mars nästa år. Jag är ganska flummig och oseriös och det går oftast inte en dag utan att jag skrattar så tårarna rinner (tårarna börjar i och för sig rinna så fort jag fnittrar lite, så det är ju inte helt konstigt..) Jag har dock ett ganska sjukt temperament också och det kan vända från toppen till botten på några sekunder. Jag är också ganska bra på att klaga (tyvärr) och är mindre bra på att göra nåt åt det jag klagar på.
Innan jag har lärt känna en person är jag ganska tyst och blyg, men efter ett tag får man se min riktiga sida! Jag tänker alldeles för mycket och pluggar alldeles för lite, men än så länge har det gått rätt bra ändå. Jag har slutat bry mig lika mycket om folk tycker si eller så och kör mer och mer mitt eget race. Förutom att jag gillar mina snuttegullvänner och min familj så tycker jag också om kings of leon, sommar, kramar, försvarets hudsalva och sist men inte minst; mat. Just nu längtar jag efter ljusare tider, att mamma ska bli less på mitt tjat om en tatuering och låta mig göra en, samt jullov (bara några timmar kvar!)- för fyfan vad jag ska njuta.

work a little harder, work another way




FASHIONTOAST

See we're all looking
For something, for someone
For anything, for anyone
But I'm, I'm still looking for you


cinnamon




Jag hade ingen lust att ha tomtar och tjafs i mitt rum bara för att det är jul, men julmysigt kan man få ändå. Bra kvalité på bilderna också!

047


Jag och Emmelie hade sleepoverparty från torsdag till fredag. Det var så festligt att vi båda två somnade framför en film före klockan tolv. Sen började vi klockan tolv dagen efter och det enda vi gjorde var att kolla på volleyboll som dom andra spelade, totalt ovärt att gå dit egentligen. For till stan sen och tryckte lite pommes med Joel och Mikaela. Och så köpte jag så mycket som ett fint, silverglittrigt nagellack som går att skymta på den vackra bilden ovan (tillsammans med mina näsborrar dårå) Så hade jag tyvärr inget liv denna fredagkväll heller (vad hendeer?) så jag.... gick till gården en sväng. Sen skuttade jag hem till mig med sällskap av Emmelie och Mikaela. Nu känns det som rätt läge för att gå och lägga sig, så jag gör nog det snart.

Pusspuss!

erase me



Efter en kall skoldag gick jag och Emmelie till mig och drack té (bland annat). Nu fryser jag fortfarande och huvudet och halsen gör ont- jag kan väl förfan inte bli sjuk igen? Fjärde gången den här hösten/vintern då ju, inte ens lite rättvist.

a snowflake fell and it felt like a kiss



ser en aning galen ut här, men det är sånt som händer!

Jag besökte Jämtön med Emmelie i fredags och vi chillade mest runt i mjukisbyxor. Vi var även lite hurtiga och tog oss en relativt lång promenad i mörker och kyla. Helgen var inte mer spännande än så, det blev ett besök på gården på lördagen i brist på något liv och idag har jag mest glidit runt här hemma. Jag förstår lite mer i matten tack vare Anders och jag har även färdigställt en flera veckor-försenad svenskauppsats. Nu ska bokreflektionen bli klar sen ska jag sova! Nattinatti.

all these things that i've done


endo kool chei

Den senaste veckan har ändå varit helt okei. Har förjävla mycket att göra till skolan såhär innan jul och så skjuter jag upp allt hela tiden. Av någon anledning känner jag mig inte överdrivet stressad ändå.
Helgen blev också bra. Började med häng med dom två töserna Mikaela och Emmelie hos mig i Antnäs i fredags och sen förflyttade vi oss till Alvik. Sen blev det back to Bergnäset på lördagen och så sov jag på soffan hela kvällen, var en aning trött efter cirka fyra timmars sömn. Nu försöker jag göra so, det går inte så smidigt men det är väl tanken som räknas va?

RSS 2.0