HÖSTLOOOOOOOOOOOOOOOOOV.


sne bild från i somras, varsego'

HÖSTLOV ALLTSÅ. Jag kände mig så himla lättad och uppspelt när jag kom hem, men nu börjar jag känna att jag somnade halv två inatt. Tror jag går och lägger mig lite. Sen hoppas jag på en bra kväll. Mer får ni inte veta (egentligen för att det inte finns nåt mer att berätta)

ciaociao!

KULT.

Nu börjar äntligen lite av all samhällsekonomi fastna i hjärnan, efter x antal timmar. Jag verkar aldrig lära mig att börja plugga tidigare än en dag innan ett prov, innan ett stort prov till och med, så jag ska inte ens säga att jag ska göra det nästa gång. Jag hade planerat att få ett MVG imorgon, men vi får väl se hur det blir med den saken... Ska fortsätta skriva ordförklaringar på miljontals ord nu, sen blir det en snabbdusch och så måste jag väl sova någongång också.

POSS.

Alltså, nåt fel är det ju.


TJUGOSJÄTTE.
Några fantastiska bilder med fantastisk kvalité från en fantastisk(?) dag. Hängt lite hos Mikaela efter skolan, med henne, André och Alexander. Nu ska jag ut och vara hurtig med Emmelie, piz.

YOU DESIRED MY ATTENTION BUT DENIED MY AFFECTIONS.


Om jag hade räknat alla gånger jag sagt ordet konstigt idag hade det blivit många.
Se där.


I WANT YOU BACK, BACK, BACK, YOU BACK.


nån bild som fanns i arkivet bara

Fin helg endoo. Besöket igår dubblerades och vi chillade så hårt att sängen ramlade ner. Det resulterade i sin tur att jag bäddade ner mig i (bädd)soffan och slaggade där inatt. Nu är sängen på plats igen, så ikväll blir det att sova på det vanliga stället. Det var inte meningen att det här skulle handla om min säng, men det händer så lätt! (eller gör det det?)

Idag har jag och Emmelie varit hurtiga och promenerat till stan och snurrat omkring där lite. För första gången i våra femtonåriga liv lade vi oss i cancergrillen, också kallat solarium. Eftersom jag är ganska blek och ganska rödhårig blev det bara en kortis. Sen blev det kallt så istället för att promenera hem, som vi hade planerat, väntade vi på bussen i fyrtioåtta minuter. Vet inte vars kvällen sprang iväg, men någonstans tog den vägen. Tänkte göra några mattetal men det sket sig ju ganska rejält. Näej, lite film nu och sen godnatt.

RUNNING FROM THE STREET LIGHTS.


kör på mittbena idag, men det syntes ju inte så bra på den här bilden.

Sitter och svettas av mitt matexperiment, det blev lite för mycket cayennpeppar, chilikrydda och sweet chili-sås vill jag lova. Ikväll får jag besök av en flicka och en pojke, och kanske någon mer dyker upp. Annars då? Lyssnar på KOL-musik och lite annat gott och blandat som vanligt. Vi hörs när vi hörs.

CAUSE I NEED THE FIRE AND I NEED THE SMOKE.bilderna är ganska snodda av elin

Roasters med Elin och Sandra. En timmes häng hos den sistnämnda, sen sista bussen hem kvart i elva. Kom hem och vände, gick ner och umgicks med Mikaela, André, Alexander och Niklas. Bra kväll! Nu (snart) ska jag sooooova säng.


A LITTLE PIECE OF A BLOODY THOOT.

(försökte hitta en bild men det gick inge vidare)

Det är fredag, Kings of Leons nya album strömmar ut högtalarna, några ljus lyser runt omkring mig och jag har fått mat i magen. En powernap på endast tjugo minuter (brukar annars bli runt två timmar) gjorde mig lite piggare och som det ser ut nu ska jag nog bege mig mot stan och Sandra om ett tag.

Trevlig helg peeps.


ENTVÅTRE.


Nelly shoes är bra på skor.

SICK OF TRYING.

Idag kunde dom första snöflingorna ha smällt på mitt hår. Om jag hade gått ut. Istället nöjde jag mig med att se dom vita, fina monstrena genom fönstret och det räckte ju gott och väl.

Jag kom hem från min stuga runt klockan tre. For på en lägenhetsvisning en kvart senare. Jag och mamma var helt tomma på matförslag, så dagens middag blev rostat bröd med stekt ägg, sallad och någon klunk te. Runt halv nio gick jag ut och träffade Emmelie och vi surrade om allt och inget i över två timmar. Mysigt ändå. Nu har jag laddat upp för att duscha alldeles för länge, så det kanske börjar bli dags?

Ganska ovärt att jag bloggar överhuvudtaget. Tur att det är frivilligt att läsa, eeeller hur????????

WE SAY GOODBYE IN THE POURING RAIN.

Mysfredag igår, lite gården och lite moppetur med Emmmmmmmelie. När jag kom hem var jag iskall så då tog jag en kopp(mugg) té och kröp ner under både täcke och filt framför Gossip Girl. Idag har jag spenderat stor del av dagen i soffan framför Glory Road. Nu fylls lägenheten av mammas nybakta bullar-doft, inte fel.

Om några timmar ska jag röra mig mot stan och Sandras crib. Jag tror vi skulle flotta oss med pizza. Ni ser att mitt nyttiga liv fortsätter på samma bana, va?


RSS 2.0