jag tror att du söker efter mer än du ser, men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar


daniel adams-ray

Igår tog jag alltså tag i saken och skaffade inpulskort och fick ett par skor på köpet. Har även slösat upp en del av min lön i helgen, det var nästan oundvikligt efter att jag hade levt på någon hundring i två-tre veckor. Fast, egentligen kan jag inte säga att det var slöseri, för det var faktiskt saker jag behövde...

Nu har gå-och-lägga-mig-planer poppat upp i min skalle, så jag ska fullfölja dom och slå på ett avsnitt av Skins. Buss imorgon klockan 07.58 för att genomlida en dag som börjar med matte och fortsätter med nk, samhälls och svenska. Funderar på hur jag tänkte när jag valde samhälls...? (jag tänkte att jag inte har den blekaste om vad jag vill bli när jag blir stor!)

take all the courage you have left, waste it on fixing all the problems that you made in your own head


Började ytterligare en ny klass idag, för att det kändes bättre så! Tror det blir bra såhär faktiskt. Gruvar mig lite över det nya betygssystemet dock, ett A känns hundra gånger svårare att kunna uppnå än vad ett MVG gjorde. Men det är bara att leva med det och försöka göra sitt bästa, det går ju inte att göra så mycket mer.

Nu har jag förövrigt varit trött i hur många timmar som helst. Släpade en tung väska på stan i några timmar och kom hem (dödstrött redan då) med två par skor. Imorgon ska jag möta upp Julia för att skaffa inpulskort och förhoppningsvis gratis träningsskor och sen ska jag göra stan med Pelin! Måste försöka hålla i min feta kommunlön lite ifall vi ska ta oss till Stockholm, men det är svårt när jag behöver ungefär allt. Snart ska jag iallafall lägga mig och slå på första avsnittet av Skins, måste ju påbörja något nytt när jag nu har sett alla How I met your mother-avsnitt som än så länge finns (haha, rimmet tänkte jag verkligen inte på förrän efteråt)

PS.

Jag åt god mat idag.

DS.

you better think


Började på samhällsprogrammet idag. Eftersom jag brukar ha beslutsångest över vilka strumpor eller trosor jag ska ta på mig, så fick jag lite smått panik när jag fick veta att jag ska välja inriktning imorgon klockan 8.15. Har varit inne på att välja Medier, information och kommunikation men nu är jag så jäävla osäker och funderar väl på 3 av 4 inriktningar. Och jag ska helst ha bestämt mig om tolv timmar så att valet inte blir alltför impulsivt. Kanske tar en promenad och försöker klura ut något, vet inte om det hjälper eller stjälper tankeverksamheten dock.

oh mama i just shot a man down
Jag trodde att kvällen igår skulle bli den värdelösaste någonsin, men den blev faktiskt helt okej till slut. Emma kom till mitt crib och surrade och spelade kort och sen kom även Sofie och Mikaela. När klockan närmade sig tolv hoppade alla utom den förstnämnda (plus Emmelie) in i Sofies kusins bil och for till Alvik för lite häng och bastu med Victor och John (och vi får inte glömma Monteus). Jag och Emmelie ramlade in i min fars hus strax före klockan 6 och åkte därifrån före 10 imorse, lagomt halvdöda. Somnade nästan direkt när jag kom hem igen och vaknade vid fyra. Det kanske inte var helt smart att vända på dygnet två dagar innan skolan börjar, känner jag nu..

Ikväll har jag umgåtts med Elin litegrann och jag undrar verkligenverkligen vad jag ska göra nu. Känner redan att jag håller på att dö av rastlöshet.

++++++++


Drog en sväng till el padre igår och bestämde mig för att sova här. Tog en promenad runt byn i regnet och mörkret, med Malin. Gummistövlar i storlek 35 (har 38 egentligen) gjorde att fötterna var det enda som var torrt när jag kom in igen. Idag har jag busat med lilla gubben som sov hos sin morfar och mycket mer än så har jag inte åstadkommit, det går inte att göra så mycket när det bara regnar.. Ska väl back to Bergnäset lite senare och försöka göra något av sista sommarlovshelgen. Skola på måndag känns verkligen både toppen och botten (mest det förstnämnda skulle jag tro)

youth in revoltYouth in Revolt var söt och rolig, men det var nog mest för att Michael Cera var med. För själva filmen var nog inte så bra. Egentligen..

you can't make your heart feel something it won'tjag hoppas att ditt vin blir till vatten


bilder från 2008 och framåt, höhö

Jobbade min sista dag som slav igår och det kändes hemskt skönt att traska hem klockan tre. Tänkte ta en nap som jag gjort efter i princip alla andra dagar, men det var omöjligt att somna. Jag var så trött så jag trodde att jag skulle avlida, men ryckte upp mig med dusch och smink och cyklade till stan med Emmelie. Vi mötte upp några pojks och jag som tänkte fara hem redan när klockan var halv elva, kom istället hem strax efter två. Somnade klockan tre efter att ha varit vaken i tjugo timmar och vaknade ungefär fem timmar senare- så nu är jag ganska trött igen!

Och gissa vem jag ska hänga med ikväll? Ledtråd: titta upp.

piteyo&luleyo

Bjuder på bilder från de två senaste helgernas bravader:


Satt i trappen på bussen som tog oss till Piteå och Pdol.

Åt mat på en gräsmatta.

Och dansade och log!


Har inga bilder från kalasfredagen, men på kalaslördagen kalasade vi hos Mikaela innan kalaset! Snygga Emma och snygga Sandra.

Jag och Emmeliegurl!

Fick hattfnatt..

Woopwoop! (svårt att veta vad man ska skriva under varje bild...)

Lånade en bild av Elin på Marcus, mig och Emmsan!

Och sist, men definitivt inte minst, Elin, DANIEL ADAMS-RAY och jag!

RSS 2.0