ski-ba-bop-ba-dop-bop


Det känns nästan som att jag inte går i skolan längre när jag knappt har varit där den senaste tiden. Imorgon har vi friluftsdag och då tänkte jag gå och göra bort två prov om det går för sig. För på onsdag åker jag till Gööötet och sen vidare till Halmstad. Så nästa vecka och alla veckor fram till skolavslutningen måste jag fan ha hunda procent närvaro! Får se hur det ska gå, det måste ju gå.

Nu ska jag försöka plugga lite till om mellankrigstiden och andra världskriget, får se hur mycket av det jag pluggade in förra veckan som sitter kvar. Lite om konsumentköplagen ska tydligen också få plats i min skalle. Och så har jag hundraelva saker till som måste göras, men det får helt enkelt bli lite i taget. Just nu har jag iallafall igång 90-talsmusik av någon anledning, kanske det hjälper pluggcellerna..?

shakin'

Jag såg nåt svart som for förbi ögonen. Sen såg jag det svarta sitta på väggen. Försökte döda det svarta med det kom undan. Hur fan ska jag kunna somna när jag har en liten mal som gömmer sig någonstans i mitt rum??? (och varifrån kommer en mal mitt i vintern?)

sova? jag? nej..........

Nattfunderingar: hur jävla svårt ska det vara att göra sitt liv lite roligare?

Inte genom att plugga historia mitt i natten iallafall, bara för att man som vanligt börjar kvällen innan. Och när ska man jag lära mig det? ÄSCH. Vill inte vara med längre. Asså nu menar jag inte att jag inte vill vara med alls. Bara nu, till sommaren ungefär. Eller tills det blir lite kult i mitt liv (vilket säkert inte ens kommer hinna ändras till sommaren). Men tills jag får dra vars jag vill, när jag vill och ba wohoo liveA the dream. Heh.. Som sagt. Det är natt.

tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart


Från Antnäs, till Boden, från Boden, tillbaka till Boden och slutligen Antnäs igen = min lördag. Vad nu? Lite Mickabella och möjligtvis hennes karl (hihi, hon tycker mer att han är en pojke men OK)


Idag fyller jag sexton. Det fick du aldrig göra. Du, som hade det största hjärtat på jorden. Nu är du den vackraste ängeln i himlen. Vila i frid, Angelica.

RSS 2.0