nelly

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Gjorde som många andra och designade, inte bara en, utan två klänningar på nelly. Jag lär ju inte vinna men jag gjorde det mest för skojs skull så!

GODNATT


this song is not for you lovers
|jeansjacka:zoul (systerarv)|byxor: egensydda|linne:h&m|skor:converse|+ringar|

Efter att jag blivit less på att sitta hemma drog jag med Sandra på en prommis till stan. Fyndade en huvtröja (eller vad det nu heter) för hundrafemtio kronor. Tröck Maxmat med mamma, Anna och Kristoffer innan vi begav oss hemåt. Nu sitter jag här med en Snurre Sprätt-tatuering på handen, lyssnar på sommar-playlisten på Spotify och funderar på vad jag ska hitta på!

s-s-sommarlov

Nian är över, TJOHO! Igår: avslutningsbal, idag: skolavslutning. Hälften av betygen var mvg, så jag får ju vara nöjd! Nu är jag ganska slut i skallen så jag ska försöka vila med lite How I met your mother innan det bär av utåt mot kvällen. Låter några bilder beskriva gårdagen och dagen:tänk om det finns nånting bra bra bra bra


Jag överlevde paintballen vi var på med klassen idag, med nöd och näppe bör tilläggas. Solen har gassat hela dagen, svetten har runnit och huvudet blev trött och ontigt(?) Efteråt åt vi lunchbuffé på Waldorf och sen har jag sprungit runt i varenda klädaffär i Luleåstad för att leta nåt att ha på mig på skolavslutningen på fredag. Jag var tidigt i farten och köpte en kjol, men nu vill jag inte ha den längre... Hittade iallafall en blus som jag kanske köper imorgon och bara har till jeansshorts eller nåt. Det är ju egentligen inte SÅ noga, bara lite.

Nu har jag iallafall nyss ätit kycklingsallad på balkongen med solglasögonen på näsan och försöker känna lugnet. Måste ställa klockan imorgon för att kolla stan en sväng till (kan ju ha missat något guldkorn), sen ska jag sola om jag ids och 18.30 ska jag befinna mig på Nordkalotten med resten av niorna för någon form av bal. Sommar på igång eller vaaaad? :) :) :)


nobody puts baby in a corner


Sista. Riktiga. Skoldagen. Är. Avklarad!!!
Och min byxdress (bilden) blev klar. Haha, känner mig som en jättebebis i den..

Jag har ännu inte insett att vi får sommarlov på fredag och och att det sen är "bye bye Bergskolan" för gott. Det känns heeeeemskt skönt hur som helst! Fast det går inte att inte bli lite sentimental. Mitt skåp är utrensat och nyckeln inlämnad och det betyder ju som bara en sak; hejdåååå


annsipannsi


hej anna :) nu får du till och med ett eget inlägg, hihi. hoppas du inte har alltför tråkigt, vi ses på torsdag (som du kanske vet). hei så länge!


RSS 2.0