for 2



Helgen dårå. Fredag: stan efter skolan, ilskna tårar för att jag råkade riva ner min nya fina sak som jag hade köpt till mitt rum, blev på dåligt humör, gick till gården (:S), satt och kollade när August och Petter spelade NHL, promenad till Max för att trycka pommesmeny, kom hem, sov.
Lördag: Vaknade vid 12, for och handlade och vidare till Antnäs vid sexton, lagade mat (som jag lyckades bränna) och delade med mig av delikatessen till Emmelie, åt glass, svamlade på, snackade om ALLT, förbannade oss på det icke-fungerande Telia/3G(?)-nätet, gick ut, gick in, spelade biljard, slocknade halv 5.
Söndag: Vaknade för tidigt, skrattade åt Emmelie som till och med sa "check" i sömnen, gjorde plättar till frukost, kollade på fem miljoner gamla bilder och videoklipp, åt mat, spelade sims(!), såg på Solsidan, åt hemmagjord glass, hade beslutsångest, bestämde mig- for till Bergnäset. THE END.

6 min dag

Min dag började med att jag snoozade i trettiofem minuter bara för att jag ville veta slutet på min dröm. Det resulterade i sin tur att jag kom någon minut sent till bilden, där jag inte ens kunde göra något. Så jag hade lätt kunnat fortsätta sova till efter tio och kommit till skolan tio femtiofem istället. Sen var jag då på skolan och avslutade dagen med idrott ♥♥♥ (ironiska hjärtan) Jag kom sen hem strax efter femton och då blev det vågrätt läge i soffan som ledde till en liten powernap ♥♥♥ (icke ironiska hjärtan) Efter mat och lite datorsittande ringde jag Emmelie, slängde på mig kläder och fixade sovsminket och kutade till bussen (allt detta på typ.. sju minuter!) för att slippa vänta en halvtimme på nästa. Väl i stan träffade jag henne och Sandra och sen gick vi till Sandra och hängde gäng i hennes rum. Runt tio begav vi oss tillbaka till Bergnäset och sen dess har jag suttit här. Nu ska jag fortsätta med mitt pensiointresse- korsord och sen sova sött. Det var min dag- sådär lagom detaljerat! 

kinda love it



Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

5 min första kärlek



Min första kärlek var han jag gifte mig med och han som inte verkar helt nöjd av att få mina pussar på den här bilden.. Jag minns inte om vi hade ringar eller om det var något annat som skulle symbolisera våran kärlek. Men jag var väl runt fyra och han ett år äldre. Och jag tror inte att vi hann skilja oss innan han flyttade från mitt kvarter, så vi är väl gifta än antar jag..? (hahaha)

i stuck around st. petersburg when i saw it was a time for a change

Ibland vill man bara skriva (och skrika) LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER LIVET SUGER. Men man gör det inte för att man inte vill se ut som en fjortis som desperat skriker efter uppmärksamhet.

varning: negativt



Hade jag kunnat hade jag utan tvekan knäppt med fingrarna och förflyttat mig fem månader framåt. Då skulle jag nyss ha gått ut grundskolan, jag skulle mest troligt veta vilket program jag hamnar på i höst, det skulle ha varit flera härliga plusgrader och jag skulle förhoppningsvis snart vara på väg utomlands. Hela sommaren skulle ligga framför mig och jag skulle ta varje dag som den kom.

Men istället sitter jag här. En iskall, kolsvart januarikväll och har fyrtiosju sidor fysik att plugga till imorgon (börjar i sista sekund, såklart). Jag har varit på dåligt humör hela dagen (egentligen några dagar..) och det känns som att mitt liv bara består av att vara i skolan, sova och äta. Kan mitt liv sluta vara i mitten på gråskalan hela tiden? Kan det sluta vara helt jävla grått och trist, någongång? Säg det den som vet, för jag har absolut ingen aning. den som vill ta med mig på några sjuka äventyr kan ju höra av sig

4 en sak jag älskar från min garderob

Den här listan var det ja, det går som långsamt med den..
Jag har fortfarande inte hittat något i min garderob som jag fullkomligen älskar. Skulle gärna byta ut heeela skiten. Men mina bästa vänner när jag kommer hem från skolan är iallafall ett par lurviga, hjärtmönstrade strumpor, gråa mjukisbyxor och en alldeles för stor munktröja. mmmh. Och just ja, jag älskar ju min rosa bh som jag fyndade för 50 spänn på rean. Eh, kult!

ready for the funeral (hehehehe)


nån dag förra veckan

Jag har klämt på nästintill osynliga blemmor i ansiktet så dom lyser röda och fina, mina läppar svider och är torra och jag har inte sovit en sekund inatt. OH HAPPY DAY. Godmorgon fellas, nu krigar vi!


eyes lips face


eyeslipsface.co.uk

I torsdags skickade jag och mamma iväg våran andra E.L.F-beställning. Något som irriterar mig grymt mycket är att jag råkade ta krämögonskuggor istället för vanliga och att jag missade en perfekt ögonskuggspalett (ovan) med de bästa färgerna. Vi får väl hoppas att jag överlever trots allt, hehehe.

Och ja hörrni, klockan är fem på morgonen och skolan börjar om fyra och en halv timme. Det gick inge vidare att ta sig upp med hjälp av alarmet idag. Snoozade fram till klockan sexton. Synd att jag inte sov helt den tiden istället, då hade jag iallafall varit en gnutta piggare "imorgon". Jag hoppas att jag lyckas få mig en timmes sömn eller två iallafall, så kanske jag överlever dagen också. We'll see.

you know it's been so long





bjuder på några söta webbkamerabilder som föreställer väldigt roade cheyer..

Sista lovveckan sprang bara iväg, så om cirka tjugonio timmar börjar allvaret igen. Och jag gruvar mig. Samtidigt känns det så jäääävla (förlåt) skönt att det är sista terminen i grundskolan.

Så, vad har jag gjort i veckan egentligen? Det vet jag knappt själv.. Jag, Emmelie och Elin var hos Sandra i onsdags. Mitt i natten fick jag och Emmelie ett litet ryck och ville åka grisen i stadsparken. Sagt och gjort- vi gick ut i kylan och lekte av oss lite innan vi återvände till Sandra och senare åkte hem. I torsdags sov jag väl ungefär hela dagen, sen kom Emmelie, Mikaela, Alexander och André och hängde gäng i mitt rum. Emmelie övernattade och vi sov till halv tre på fredagen... På kvällen hade jag och Emmelie inget att göra, så vi gick till gården en sväng. Där var vi inte länge innan vi bestämde oss för att åka till Antnäs och passande nog skulle Mikaela och Alexander dit så då fick vi tigga skjuts med dom. Vi svamlade på här hemma hos min padre innan vi gick ut och mötte turturduvorna som senare kom hit och gjorde oss sällskap. Somnade alldeles för långt in på morgonkvisten vilket resulterade i sömn till halv fyra på eftermiddagen. Emmelie for hem och jag och pappa for till Ica. Sen lagade vi mat, vilket blev currykyckling med wokgrönsaker och ris. Strax efter tjugotvå begav jag mig mot Alexander och umgicks med honom och Mickabella. Vi var skötsamma ungdomar och satt mest och spelade Fia med knuff! Kan meddela att jag kom sist båda gångerna...

Det var längesen jag skrev såhär detaljerat måste jag säga! Onödigt, men så blir det när man inte sover på nätterna. Funderar på att se lite Gossip och förhoppningsvis somna sen. Har ställt alarmet på 10.15. Önskar mig själv lycka till att vakna då!

i will never follow


(2009)

2011 har hittills inneburit en massa sömn på dagarna och att sitta vid datorn/se på gossip girl på nätterna. Har även hunnit med häng och övernattning hos Emmelie, umgåtts med Emmelie och Sandra och ikväll stod Emma och Mikaela för sällskapet. Vi drog en impulssväng till Max och tryckte originalmål. Onyttiga jag får försvinna när lovet försvinner, för det här är inte ens okej längre..

Nej, lite Gossip på det här och sen ska man väl sova en sväng också. Natti ♥

bildbomb: nyårsafton








RSS 2.0