jag ska lämna den här hålan med blåljusen på

Tack vare en viss Emmelie har jag blivit beroende av Rebubbled och har nött det ungefär hela kvällen. Fastnat på en level också, big trouble. Mer festlig än så har min fredag inte varit och som det ser ut nu så lär inte lördagen bli mycket roligare. Öppet hus i gymnasiebyn på dagen är planerat iallafall, alltid nåt. Nu ska jag dränka mig i mina sorger och sen sova. (Nej, min dag har inte varit den bästa, hehehe)

make sure you cross the line


Konstig vecka och imorgon är det redan fredag! Skööönt

igår


woops.


keenan cahill


Så bara dyker 50 cent upp, kult!

yes pleaseden här sidan gör mig bara ännu mer sugen på att gadda mig.

you know i'm a dancing machine


tiep cheien jag drack té med ikväll, där till höger asso.
Höstlovet blev bra och avslutades med en av mina favvisar. Vi drack té och spelade kort och lite sånt smått och gott. Jag hade behövt göra en bokreflektion men kunde inte formulera en enda mening av någon konstig anledning. Och nu borde jag verkligen duscha och fundera på att gå och lägga mig. Skolstart 9.30 imorgon (eller idag..) 6 veckor och 2 dagar i skolan och sen.. JULLOV (och jag har inhandlat de första julklapparna!)

Natti!

ALL KICKIN', SCREAMIN' AND ROLLIN' AROUND.


Som vi fick höra under konfirmationen; "det finns två saker i livet man måste göra, som inte går att undvika. Välja och ".
Det sistnämnda inträffar ju när det inträffar, det kan man bara styra över om man väljer att ta livet av sig. Alltså, man kan välja om man vill leva eller dö, om man vill äta eller inte, om man vill klippa naglarna eller inte. Man måste hela tiden välja, ibland mindre val och ibland större. Och de större kan vara så förbannat jobbiga och föra med sig flera kilo beslutsångest att man hellre skiter i att välja (och då har man ju valt ändå). Vet inte var jag vill komma med det här, men livet består helt enkelt av ständiga val. Och ibland önskar jag verkligen att någon annan valde åt mig.


-----------


mickis och jag runt halv fem en sommarmorgon.

Efter en händelselös dag blev kvällen desto bättre. Först lite häng hos Sofie med Mikaela, som bidrog till lite nysattacker från min sida- men så kan det va'! Sen mötte jag och Mickanpickan upp Alexander och André och gick till den sistnämnda och svamlade. Kom hem från en litenliten stund sen och funderar på om jag ska äta något eller låta bli. Svårt val asso.

Gnite endo.

RSS 2.0