where were you when everything was falling apart?


igår: gina tricot | monki | turkiet-"converse"...

Nu hävde jag lösenordsskyddet och med det även besöksförbudet! Jag fick bara någon impuls och kom fram till att det egentligen inte spelar någon roll om jag har allt mitt svammel publikt eller privat, höhö...

Just nu känner jag att jag vill göra något. Tog en lååång powernap och är nu för pigg för att sitta hemma. Så dags att komma på det nu va?

För övrigt så klippte jag av en decimeter, eller mer, av mitt slitna hår igår. Så skönt!

tjarå

***


Klassfest @ my crib igårkväll och det var toppen! Känner att jag inte riktigt hann prata lite mycket som jag ville med samtliga, men det är väl rätt omöjligt, speciellt när man är hemma hos sig själv. Idag har jag flådat skrovmål till frulle, fick det hemlevererat och betalt. Fett (på två sätt) Innan den här dagen är slut kanske jag rullar mot Antnäs och min padre, den som lever får se.

you can run but you won't come far


söta i lördags

Tvingades avboka kvällens planerade PSI-pass med Emmagurl för att istället sitta med näsan i samhällsboken hela kvällen. Har väl lite mer koll på allt, även om jag inte känner mig helt säker (men det gör jag sällan inför prov egentligen) Den här terminens, och gymnasiets, första prov väntar på andra samhällslektionen imorgon. Nu kan man inte glida omkring och bara leka (vara????) cool längre utan måste lägga till lite allvar också. Jobbigt, jag är inte redo att säga hejdå till sommaren än, även om det har varit höstigt i typ en månad redan. Äh, nu ska jag göra kvällsbestyren och sen krypa ner i sängen och se det sista Skinsavsnittet jag har, antar dock att det finns fler än nio..


7Skola till halv två som bestod av samhälls, chocokaffe, surr, matte och "slut för idag, tack för idag" klockan halv två. Hoppade på bussen hem och sen tillbaka till stan efter ungefär en timme, för att köra ett indoor walking-pass. Jag blir så himla sur under tiden, eftersom min kondition verkligen inte är på topp, men det vägs upp ganska bra med känslan av "jag klarade det" efteråt (och sen blir ju inte konditionen sämre om jag försöker besöka inpuls några gånger i veckan heller!)

Nu ska jag duscha och sen ska jag sjunka ner i soffan med samhällskunskapboken framför ögonen. Efter ett tag byter jag dock ut samhällsen mot Idol, låter som en bra plan måste jag säga.

i move on to another day, to a whole new town with a whole new way


Lite tedrickande på Café Kondis med nio andra- så började min dag (istället för med nk)
Slutade halv ett
Svettades en sväng på Inpuls
Tog på mig sovt-shirt och mjukisbyxor före halv åtta (efter en varm dusch)
Såg på Halv åtta hos mig
Såg på Idol
Sitter här
Och nu ska lägga mig och se lite Skins

Godnatt!


speak a little softer now, or maybe just use your eyes


Var mina läppar har försvunnit på den här bilden är ett mysterium.. (Konstigt att ha Sandra nästan 100 mil bort när man är van vid max 3 km. Saknarej', längtar till våldgästningen)

Idag har jag: farit till skolan helt i onödan. Druckit té på Waynes med några classmates. Köpt en blå tröja. Invigt mitt inpulskort. Powernapat. Powerwalkat (Power!). Ätit några naturgodisar. Och druckit lite mer té (fast hemma i soffan)

Nu, eller snart, ska jag och min huvudvärk krypa ner i sängen och förbereda oss för mardrömsfredagen. Skola 8.15-15.30. Joppigt!


RSS 2.0