IN THE DARK OF THE NIGHT I CAN HERE YOU CALLING MY NAME.


bildkälla


Lyssnar på Revelry och konstaterar åter igen att Kings of Leon, det är ♥-musik det.

BODY IN A BOX.


en blandning av h&m, indiska, ellos, chilli/eurosko och lite egenstickat.

IT'S ALL ABOUT ELEKTRONER. & JONER. &...


Jag kan inte arabiska. Och att försöka lära mig kemin som vi har prov i imorgon känns som att läsa arabiska. Eller kinatecken om ni så vill. Egentligen har jag kanske inte gjort något riktigt försök, men ibland går det bara inte. Kan dem tjugo första grundämnena i ordning nu (hoppas jag) så jag har ju iallafall kommit en liten bit på vägen. Får slita som ett djur på epapasset innan provet så kanske det lyckas bli ett G iallafall. Om inte annat får jag väl göra IG-premiär.. eh.


JAG RÅKADE..


Stan hade kvällsöppet. Jag var där. 20% på Eurosko och dom ovan blev mina. = pank resten av månaden.. Säger som alla andra; snyggare i verkligheten! Nu väntar lite kvällsfika och sen skulle en dusch sitta fint. Adios!

20100929


allt från h&m utom smyckena, skorna (monki) och halsduken (stickat själv)

^


tröja, jeans: gina
kilklackar: h&m
mössa: indiska
+ ringar och armband.

LACKAT.


Idag köpte jag två nagellack till. Det var kul tyckte jag, för jag hade aldrig sett dem förut. Nu undrar om de är nya eller om de bara är nya i Luleåtown..? (Eller är det jag som är efter? Nä?)

Hihi, heido.

HATT.


Storshopparn har varit i farten! En mössa från Indiska och ett nagellack från Lumene följde med mig hem efter den lilla stadsturen. Imorgon får jag lite påfyllning på kontot, helt okej för mig!

FÖR BENEN.


topshop, cubusx2, vila


I'LL BE HOLDING ALL THE TICKETS.


Stört lugn och skön fredagkväll. Började med kycklinggegga (vet, det låter hur äckligt som helst, behöver ett nytt namn!) till middag. Jag, mamma och Anna satt vid köksbordet i över en timme och pratade om allt möjligt. Lite idoltittande blev det såklart och sen det slutade har jag suttit här, framför dataskärmen. Jag har lyssnat på Bon Iver-låt efter Bon Iver-låt och klämt in lite Kings of Leon och Miike Snow där emellan. Min musiksmak är magnifik om jag får säga det själv! (Men om du frågar Emmelie låter det troligtvis inte likadant..) Nu funderar jag på att tvätta bort allt skit i ansiktet och krypa ner i sängen och se på nåt gossipavsnitt. Dags för andra säsongen!

ah, city and colour måste jag ju också lyssna på nu! ♥


FUJIDIREKT



Idag fick jag en massa papperskopior av foton hem i brevlådan. Det är så himla mycket roligare att hålla ett kort i handen, än att se det på dataskärmen. Snabb leverans och de 100 första bilderna gratis om man är ny medlem. Det kan inte bli så mycket bättre, va?

insåg att det låter som ett reklaminlägg, men det är det verkligen inte, haha.


¨


ph-someday last week.

Och idag var jag back on track igen! Det kändes dock som att idag var en dag man lätt hade kunnat skippa. EPA i två timmar (där jag och Emmelie jobbade hårt, eh..) och sen spanska där vi visade upp varsin version av "Huvud, axlar, knä och tå". Sen var det baibai skola och hello stan med Emmeliegirl. Hon shoppade, jag tittade. Jag provade ett par frena leopardbyxor på Cubus som jag vill ha, men ekonomin sa tyvärr nejnej. Ett torrshampo för 39.50 riksdaler fick däremot följa med. Kul assåå!

THERE IS ALWAYS SOMETHING THAT I'M THINKING ABOUT.


Jag har skrivit ner förklaringar på över sjuttio jävla ord som handlar om demokrati, politik och sånt. Tror ni mycket har fastnat eller? Nä, inte direkt.

Imorgon ska jag iallafall till skolan. Är dödligt less på att sitta hemma!

+++

Jag har varit hemma idag också. Ätit glass, sett på gossip girl och gjort några pluggförsök som inte gick nåt vidare. Det lutar åt att stanna hemma imorgon också, jag känner mig inte hundraprocentig på långa vägar. Nu väntar en snabbdusch och sen sängen.

PIZ N' LUV.


ICE, ICE BABY.


(bild:härifrån)

Efter att jag sett den här och den här bilden blev jag så sjukt sugen på något liknande. Eftersom mamma skulle ut och gå så beställde jag glass från Konsum.
 
Mamma - Hur går det med ditt nyttiga liv då?
Jag - Men det gills inte när man är sjuuuk ju!


Så glass it is, när mami kommer hem.

20100920


Den här dagen sprang iväg trots att jag har varit hemma med förkylning och halsont. Jag har sett på gossip girl, ätit två stekta ägg och inte pluggat. Jag har ett stort soprov på onsdag och har inte pluggat ett dugg. Alltså, absolut ingenting. Jag ska göra det. Snart. (Om jag orkar..)

NO, THANKS.

SD i riksdagen, vad heender Sverje? Och vad heender med mig som rycktes med och blev intresserad av politik helt plötsligt? Jag satt och zappade mellan ettan, tvåan och fyran igår, tills jag somnade framför tvn pga tre timmars sömn natten innan. Just nu känner jag att det är tur att jag har fyra år på mig att bestämma mig inför nästa, och mitt första, val.

Alltså hej. Det här politik-snacket känns ändå inte som jag. Här är jag: 
     
Så nu känns det lite bättre!

SOET CHEEI.


Kul kveell alltså. Mikaela får aldrig tag på mannen som skulle skjutsa hit henne/dom så det verkar bli noll sällskap ändå. Jag har suttit vid datorn hela kvällen med tvn på i förgrunden. Just nu handlar det om.. damdadaDAAA: valet! Vilken överraskning. Tryckt i mig godis har jag också gjort. Det blev inte en nyttig helg, så jag får försöka köra hårt till veckan.

                                                                   fred ut


FEEL THE SADNESS BURNING IN MY HEART.


ÅÅH! Jag ville verkligen se Volbeat den sextonde oktober. För det första är jag ganska pank och för det andra upptäckte jag nyss att det är slutsålt, så det blev det ingenting av..

EN HAMBURGARE.


Hemmagjorda hamburgare (inte hemmagjorda från att ha slaktat kon, men från köttfärsen) med friscobröd, ost, tsatsiki, tomat, sallad, lök och some friees. Gott var det och nu är jag mätt i magen!

DON'T GO AWAY.




Regnet har öst ner hela dagen och jag har knappt varit utomhus. For till Storheden en sväng och såg ut som på bilderna ovan. Nu känner jag att magen börjar kurra så jag ska pusha på min pappa till att vi ska börja med maaat. Sen kommer det förhoppningsvis några snygga pinglor och våldgästar byn. Fint.


Jag har sugit i mig en smoothie och snart ska jag nog ringa till min papaya och möjligtvis fara till byn i helgen. Blir säkert lika party som alltid (eh?)

IT GAVE ME A SIGN THAT DIDN'T FEEL RIGHT, NO.

Fredag imorgon (nähe?!) och jag klagar inte. Eller. Jag klagar lite.. på att jag inte ska äta chips. Trååååkigt. Jag åt choklad idag så det fick bli helg idag. På en sketen liten torsdag. En promenad hann jag också med och lite spanskaplugg. Det känns inte som att det riktigt har fastnat i huvudet men.. det får väl gå som det går.

Näeej. Nu ska snart borsta tänderna och krypa ner i sängen och kika lite på ett avsnitt från första säsongen av gossip girl. Låter himla bra tycker jag.

Kör ett bildlöst inlägg och säger; nattinatti


KEEP IT BURNIN'.


Wohooo! Det går över förväntan med mitt nya, nyttigare liv. Jag var ute och promenerade alla dagar utom söndag förra veckan. Fuskade med lite gott under helgen, men det hör till, hehehe. Igår var jag på ett boxingpass på Helex och nyss var jag ut och sprang mer än jag promenerade. Jag orkade mycket längre än jag trodde och var heeelt slut innan jag var tvungen att stanna. Körde lite mage och rygg på golvet här hemma också. Fan vad bra det känns ändå :)))


WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN.

tieep snikk bild på mig och mikkan från kalashelgen.
Hehe. Jag blev en någorlunda normal chey till slut (så normal jag nu kan vara..) Mikaela drog med mig ut strax före klockan tjugotvå och så gjorde vi ett besök på gården. Det var väl inte jeetekul, men det funkade! Sen gick vi till Mikaela innan vi gick sexton trappsteg upp till mig och såg film. Efter ett tag sussade båda två så sött på min säng..

HEJHEJ,HEMSKTMYCKETHEJ.


När andra femtonåringar roar sig på fredagkvällar, går en viss Sara ut och promenerar. Jag har aldrig sagt att jag är heelt normal.

HALVT BAKAD.


Trots en knaper ekonomi slösade jag pengar på dyr glass. Belönar mig efter den nyttiga veckan! ..typ

THAILANDOO.


systrarna andersson, 06.

Att sitta på en strand i Thailand och äta lunch hade inte varit helt fel i detta höstrusk. Min första och enda utlandsresa so far, men det var grymt härligt med två veckor i paradiset. (Efter ett tag blev man lite småless på thaifood så lite pommes (bilden) fick åka ner då och då, haha..)


UT MED DET GAMLA, IN MED DET NYA.

gamla

nya


Jag var spyless på min gamla header så hipsvips slängde jag ihop en ny. Inget komplicerat här inte!
Less is more..

BUT I LIED MY HEART IN THOUSAND PIECES.


freena bilder från mars månad.

ÄR HEMMA. Sitter med Emmelie i örat och snackar bara om en massa svammel. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag väl försöka sova. Har sovmorgon till halv tio imorgon, sweet. Eh, ja.. Det var väl allt! heido

5SEP10.


Jag sitter och väntar på att pappa ska bli klar med alla sina projekt så att vi kan börja rulla hemåt. Jag sa att vi skulle åka absolut senast klockan femton, men det blir inte alltid som man tänkt sig! Jag vill mest hem och tvätta håret, haha.

PEACE.

HAPPY B-DAY.


bild härifrån 

Upptäckte att min lilla blogg fyller 1 år idag. Hade jag haft min allra första blogg hade den fyllt tre år om en månad. Då vet ni!

LET THE WIND BLOW.


Sjukt tråkig lördag och roligare lär det inte bli när man befinner sig mitt i skogen. Har roat mig med lite bilkörning och har druckit flera glas chokladmjölk.

Jag undrar när jag ska göra ett försök att bli nyttig igen.. Det får väl bli när motivationen kommer. Om den kommer. Jag vet ju att jag kan tappa kilon snabbt om jag bara anstränger mig en aning, det behövs inte ens särskilt mycket.

COOL CHEY.


Rullade norrut ikväll. Till ett så öde ställe att jag utbrast att det var mycket trafik när vi mötte två bilar. Två grader är det ute också och huset var inte det minsta uppvärmt när vi kom fram, jag och far min. Sitter här med jacka, halsduk- rubbet. Ska värma händerna och kroppen med varm choklad och sen ska jag väl inte göra mycket mer. Känner att det blir en väldigt partiiiihelg.. men när är det det i mitt liv egentligen? Hehe.


har inga roliga bilder så det får bli en från förra sommaren.
Gah. Jag måste sova men har ingen större lust. Om jag är trött imorgon spelar det ingen större roll. Det är ju fredag så då kan jag sova hur länge som helst efter skolan om jag vill, utan att behöva tänka på att kunna somna på kvällen. (Smart chey!)

Idag har jag inte gjort alltför mycket spännande. Skola 8-15 och sen hem och göra soffan sällskap. Tog en nap på sisådär en timme. Jag och Anna brummade till IcaMaxi ikväll igen och sen vi kom hem har jag suttit och stickat i soffan. Anna satt i andra hörnet och virkade - pensiovarning på oss båda..

KÄNGA.

have2havex2, dinsko, drmartens
Ett par svarta kängor skulle inte sitta fel på mina frusna fötter i höst/vinter!

HUMORNIVÅ: LÅG.

mitt favvodjur är då shiwowa, vikket är ditt?

RSS 2.0