NELLY.COM.

Min designade bikini på NELLY.COM
Rösta gärna på min bikini! :)

the asteroids galaxy tour-the sun ain't shining no more johnossi-what's the point broken bells-the high road city and colour-sleeping sickness city and colour-the girl the killers-i can't stay secret service-oh susie kings of leon-closer coldplay-see you soon kent-hjärta m.i.a-paper planes david guetta, kid cudi-memories kid cudi ft. kanye west, common-make her say 3OH!3 ft. katy perry-starstrukk the knife-heartbeats lil wayne ft. nicki minaj-knockout

WHAT'S THE POINT?


Sicken shnygg bild alltså. Ser ut som att jag inte har bajsat på sjutton år och att allt kommer på en gång (ungefär). Såg iallafall ut såhär idag, minus den svarta munkjackan (ginatricot) som jag lämnade hemma. Skinnjackan är från Ellos, skjortan är pappas, halsduken från gina och så converse på det. Över & ut.

ICE ICE BABY.


Hemma efter en promenad på isen, till och från kioskpiraten. Köpte en läkerolask som jag slukade i ett nafs, en ynka kvar nu. Alldeles ensam i min jackficka. Stackars (ska nog avsluta här).
Bilden ovan är för övrigt från 31 januari förra året.

THE SUN AIN'T SHINING NO MORE.


Jag tänkte vara duktig och jobba ifatt i matteboken idag, men jag hade ingen gradskiva hemma så då sket det sig. Jag var ändå inte så långt efter som jag trodde, så jag får väl ta och lösa det till veckan. På tal om "till veckan" så måste, verkligen måste, jag börja ett något hälsosammare liv. Ska försöka så gott det går. Annars kommer jag väga närmare hundra kilo innan det här året är slut. Då vet ni.

TÄNK...

...att sitta ute i bikini och sola för första gången på året..


..att stå på skolgården och känna lyckan över tio veckors ledighet..


..att spendera varma sommardagar ute i solen..


..och ljumma sommarkvällar utomhus, båda tillsammans med underbart sällskap..


..tänk s-o-m-m-a-r, och att den faktiskt inte är så långt bort som man kan tro.


COUNTING ALL THE ASSHOLES IN THE ROOM.


Praoplats är fixad. Kände enorm panik där ett tag. Nu känner jag mer ångest för om jag ska ha två veckor på det stället jag fick, eller om jag ska vara ena veckan på ett annat ställe (där jag vet att jag får vara). Jag är stört less på mig själv som lider av en jävla beslutsångest, vad det än gäller. Med det sagt, ska jag hoppa in i duschen, somna så snart som möjligt och vakna (och stiga upp!) lite tidigare än vanligt. Min madre fick ett mejl av min mentor om att jag kommer försent typ hela tiden, så imorgon måste jag tamejfan komma i tid. Lättare sagt än gjort.

♥♥♥

Vilka underbara människor jag är omringad av. Tack för alla gratulationer och allt vad det är. Tack.

PLEASEPLEASEPLEASE.


Ber om ursäkt för mycket vädersnack hit och längta till sommarn-snack dit, men idag är det sånt vinterväder som jag tycker om (inte mer än sommaren dock, såklart). Strålande solsken och 3 minusgrader. Ska snart åka iväg till banken och på andra äventyr som jag nämnde inatt. Och förresten, fan vad jag har bloggat mycket på senaste tiden. Räkna inte med att det håller i sig!

ON THE ROAD AGAIN.Jag har lekt med Sandra i afton och vi har, som vanligt, varit fullt normala. Jag hade inte ätit något typiskt onyttigt förrän vi gick till konsum och inhandlade det ovan- chips, geisha och chokladmjök. Är det lov så är det (känns bättre om jag skyller på det och undviker att jag äter sånt skit på vanliga veckodagar också). Såg American Pie: The book of love innan flickebarnet tog sista bussen hem halv elva.
Imorgon blir det bankbesök, kolla tapeter, handla, baka och kanske umgås en sväng med Elin och Emmelie. Ska snart gå och lägga mig och se de sista åtta minutrarna på det sista Livet enligt Rosa-avsnittet (skyller på mina vänner..) Gnatt!

+++++++


Beställde dessa skönheter från h&m för ett par dagar sen. Får vänta till slutet av maj innan jag får dem, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge - heter det ju.

FÖR SMÅ SMÅ ORD ÄR SVÅRA ORD.


Igår bar det av till stan med Emma och Sandra. Vi fikade, åt på Max (ja, i den ordningen) och skrattade nästan ihjäl oss x antal gånger. Jag hann vara hemma en liten stund innan Sandra och Emmelie kom och lekte mig. Vi fick nåt ryck och skulle gå ut och åka på plastpåsar men hittade ingen bra backe, så allt slutade med en massa plumsande i snö vilket resulterade i blöta ben och blöta fötter. Vi satt och torkade lite i trappuppgången innan jag och Emmelie gick till mig och Sandragirl åkte hem.

Annars då, snön fortsätter vräka ner och jag är så sjukt jäääääävla less. En fråga som jag ställer mig varje år är "hur ska all snö kunna smälta bort?" och nu frågar jag mig det mer än någonsin. Men det löser sig väl, det brukar ju det.


RSS 2.0