finally, I can see you crystal clear
Rensade mobilen på några få bilder och slänger upp en del här, från nån vecka tillbaka till igårkväll. Hope you enjoyed, eller nåt.

marchin' on


Skippade skolans "Italienska rotfruktssoppa" som garanterat är fylld till bredden med femtiotre kilo rökt, strimlad skinka, som dom verkar ha fått köpa på rea någonstans. Jag gick istället hem och slängde i mig gårdagens middag, pasta med kräftstjärtar och rökt lax, värt! Börjar om fyra minuter så ska börja traska tillbaka till skolan för att fortsätta planera ett liv på Mars. Sen måste jag sitta kvar någon timme efter skolan för att göra en bilduppgift, oklart hur länge jag orkar härda ut. Adios!

it's just because


Tänkte bara uppdatera och skriva att jag gjorde om bloggen lite på fem sekunder. Men det ser ju ni få som tittar in här då och då (rim!), trots bristen på uppdatering. Jag funderar faktiskt på att radera mitt arkiv, men då blir jag lite nostalgisk och vet inte om jag vågar.. Jag kan även kalla det beslutsångest, vilket inte är helt ovanligt för att vara jag! Får klura lite till helt enkelt. Nu ska jag nog lägga mig och sova lite. För sent som vanligt=kommer vara trött som vanligt. Men jag resonerar så här; det gör inget att jag är trött för om SJUTTON dagar får vi sommarlov. Jag hänger inte riktigt med i mitt egna resonemang men det gör inget. Godnattsi.

pussmun


kör mest med polaroidbilder har jag märkt, men allt kommer ju i perioder..

Satte mig på ballen och fixade lite fler fräknar (och en bikinirand!!) och fick sällskap av Mickabellut. Nu luktar huden sol och det luktar ju sommar. Synd att det inte är lika varmt på marken som på lilla balkonggrottan bara, då hade det till och med kunnat kallas sommar. Vi får nöja oss med vår än så länge, men det duger faktiskt ganska bra det med!

it's friday


Jag fattar inte vad det är för feeeeeeeel på mig. Några timmar efter att jag fått reda på att levervärdena är normala efter körtelfebern, så får jag istället.. damdadaDAAAA- magsjuka. Kul jul.

Idag har jag suttit på ballen i någon timme och odlat fräknar samtidigt som jag kämpat mig framåt i "Thérèse Raquin". Det går långsamt. Och så sitter jag hemma lite på en fredagkväll. Ovanligttttttt nu för tiden. Hoppas tamejfan att det här är sista gången jag är sjuk på år och dagar.

Närå, ja ä inte bitter! (Eller jo, det är jag. Men jag tycker nästan att jag har rätt att vara det........) hehe. Från djupet av mitt hjärta, önskar jag er en trevlig fredagskväll! Höhöhö.

infect me with your love and fill me with your poison


01.50 skickades so:n in......... Men nu är den klar iallafall och min hjärna var totalt tom när jag somnade en timme senare. Vaknade vid tolv idag och åt en god frukost framför The City, som jag ser en gång per halvår och alltid lyckas jag pricka in samma avsnitt. Än så länge har jag bara haft planer på att gå utanför dörren, men det har inte hänt. Än.

jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in


Mina klackisar som jag tänkte vingla runt på, kanske hamna på stjärten x antal gånger. Vi får la se, vi får la se!

Jag ska precis börja plugga. På en fredag. Första gången någonsin som jag pluggar på en fredag. Ska bli klar innan 00.00 för då har jag lämnat in det rätt dag. PARTY! Nu kör vi. woop woop

RSS 2.0