AND WHEN YOU SEE THE LIGHT YOU WANNA CLOSE YOUR EYES.


Idag var det bara att kliva upp från sängen strax efter sju, för att bege sig mot första skoldagen på tjugofem dagar. Det var rätt tungt och nu är jag ganska död (=trött & huvudvärk). Annars brukar jag vara duktigt på att sova middag i soffan, men nu när jag vill sova går det inte alls.

Fick en väldigt glädjande kommentar på min framtidsberättelse för övrigt. Tror den gjorde min dag lite. Nu ska jag eeeta mat. anteckna ja0

JAG HAR SLITIT UT SÅ MÅNGA SKOR I EN STAD DÄR INGEN LÄNGRE BOR.


A MONKEY NEEDS TO DANCE, SO DO YOU.Såg att jag var en av finalisterna här, så röstaröstarösta peeps! ;)

VAR FAN ÄR VÄRMEN?!


klart.se, yr.no

:(

EN FÄRGGLAD KVÄLLKVÄLLKVÄLL...


(..har ju iallafall turkost nagellack..)
ett jag iklädd skinnjacka från, elololos, mamis kofta, linne från h&m, halsduk från gina, converse och lite ringar.

AND IF YOU WANT ME TO BE REAL DEEP.


Det var ett tag sen sist! Det blir lätt så. Har lov nu och jag försöker ta vara på dom sista dagarna. De första dagarna spenderade jag i Jäckvik och skaffade lite fräknar på min näsa (och på kinderna och pannan, hela ansiktet helt enkelt). Igår umgicks jag med tre pojkar och två flickor en sväng på kvällen och det var det första sällskapet av folk i min egen ålder på det här lovet. Idag gick jag runt i sovkläder hela dagen och led av beslutsångest. Skulle jag fara till Jäckvik i helgen igen, eller inte? Bestämde mig till slut för att stanna hemma. Träffade gulle-Sandra på konsum innan vi vandrade mot gårN (hihi, puss emmelie). Var där tills det stängde (dvs kl tjugotvå) och gick därifrån med Emmelie och Sandra som sällskap. Vi tänkte hitta på busigheter men fegade ur och gick till mig och kollade igenom gamla grejor/lyssnade på musik/hade frågesport (haha). Nu har jag suttit här alltför länge och kastat blicken på klockan och tänkt "nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna", alldeles för många gånger. Ska försöka slita mig från datorhelvetet nu. Gnatt!


RSS 2.0