LET THE BASS KICK.

Det börjar närma sig två veckor sedan jag skrev, men jag tror inte det går någon nöd på varken er eller mig. Sommaren som var sist har inte infunnit sig den här veckan, det har varit runt tio grader och grått grått grått. Tur i oturen att jag har legat hemma och varit sjuk då. Och himla tur att jag var frisk under helgen, då jag var i Munkviken. Det var väldigt kul, långt över förväntningarna. Jag var rätt negativ till att åka först men det ändrades snabbt!

Igår gjorde jag en beställning från Nelly, ett par shorts och en skjorta och nu ikväll från E.L.F. Jag låtsas typ att jag är rik så fort jag har lite cash på kontot och i slutet av månaden får jag i prinicip låna pengar av någon om jag vill ha en glass. Miss Spara är inte mitt namn, låångt ifrån. (Egentligen inte, bara att ta bort P:et så får man mitt namn, heheheh) godnatt.


OVER 20º.kass mobilkamera-kvalité

Både igår och idag har det bjudits på över tjugo grader och strålande sol i Lyyleå- uunderbart! Det är fortfarande över tjugo grader och klockan är snart halv nio. Fan vad jag har längtat efter det här alltså. Ska väl dra ut om ett tag, ser ut som att det bara blir med Sandra men det blir klockrent det med. Alla andra skulle ju hänga på gården, INOMHUS i sånt här väder. Vojvoj! Haha. Ha det gött damer och herrar, pojkar och flickor.

BAKIS MEN KÅT.


Jag undrar verkligen hur den här lappen kunde hamna under min strumpa, som för tillfället låg i tvättkorgen..

BUT I CAN'T REALLY DO A DAMN THING.


Ni får ju ignorera att jag ser ut som en, jag vet inte vad.

Första maj. Nästa månad får vi sommarlov. Igår var det exakt sex veckor kvar, sjukt eller vad? Jag kan fortfarande inte förstå att jag satt ute och solade i bikini och gick barfota på asfalten första maj förra året. Just nu är det väl 5-6 plusgrader och regn, igår kom det till och med snö. Igen. Det är inte roligt någonstans. Skulle inte växthuseffekten göra det varmare och inte tvärtom? Hehe.

Nu sitter jag och gör något, som jag tror att jag aldrig har gjort på en lördag förut. Pluggar. Skriver en praouppsats som inte blir särskilt bra. Men det får fan duga.

Och just det ja, igår var det valborg för er som missade det. Först trodde jag att det skulle bli askalas, sen trodde jag att jag skulle dö för att det skulle bli så tråkigt, men det blev himla kul till slut trots allt.

RSS 2.0