devoteare

Haha, jag har trott att det inte har gått att ladda upp bilder på en vecka men jag har råkat ha på fel redigerare... Dum, dummare, Sara! Hann iallafall göra en blogg på devote, så om jag stannar där eller ej får väl den som lever se. Heter samma sak där förövrigt, hellosara (.devote.se)


shows that we are united


Min hjärna har tagit jullov och det tillsammans med en rapport som ska omfatta nk, samhälls och svenska och vara inlämnad senast onsdag, är ingen bra kombination! Som pricken över i:et, huvudet på spiken, grädden på moset osv har jag även ett restprov i samhälls som jag antar att jag ska göra imorgon. Det går jättebra att plugga, hehe NOT.

Förresten så blev det vinter förra veckan och den här veckan har den regnat bort.

Ser fram emot en lugn helg också.

Slut


så dansar vi till dansmusik igen(Emma var iallafall en linslus ;))

Party med en drös okända (och några kända) människor hos Emma igår=bakisdag idag. Tog bussen hem från henne 9 imorse (tar tre minuter, haha) och gick och la mig igen och sov till klockan 13. Sofi och Elias kom och gjorde mig sällskap medan övriga familjen hjälpte Anna och Kristoffer att flytta. Sen gick jag över till dom och åt pizza till middag, guldvärt!

Måste även tillägga att jag har bokat in PSI med Emma imorgon. Hjälp.


it's hard to take courage in a world full of people

Första december. En snöfri första december dessutom. Första advent la sig ett tunt täcke av snö som regnade bort i höstrusket som varit i veckan. Jag har annars tyckt att det har varit helt ok med bara vägar, fram tills nu, nu är det bara drygt. Lite snö ökar faktiskt julkänslan! (som trots avsaknaden börjar infinna sig ändå)

På tal om första advent lite högre upp, så började jag just den dagen med saffransbröd och julmusik tillsammans med Emma, Agnes och Hanna. De sov at my crib från lördag till söndag efter vin osv på lördagen. Jag for även in till stan för lite skyltsöndagbesök och sen myste jag och mamma med glöggte (gillar inte glögg och märkte att jag inte gillar glöggte heller), ännu mer saffransbröd och pepparkakor med vitlöksost!

I övrigt har veckan rullat på med skola, svenska nationella prov och jag har även hållit på att dö av trötthet varje eftermiddag när jag har kommit hem. Sjukt vad mörkret påverkar en! Imorgon börjar dagen med ytterligare ett np, uppsatsdags, kult............. (FAST SEN ÄR DET HELG IGEN, woopwoop)


RSS 2.0