the last six daysDen här veckan har känts ganska somrig och jag har faktiskt tagit tillvara på värmen och solens strålar! Tillbringade måndagen och tisdagen ute på stora storasysterns gård i Boden och sov över från tisdag till onsdag. På onsdagen brummade vi till en strand och jag vågade ta årets första dopp! Vi låg och grillade oss där några timmar innan vi återvände till Boden för snabbdusch och fix innan vi for in till stan för kvällsöppet. Fick lite utlandskänsla när det var varmt ute och man kunde gå på stan och fynda under kvällstid, sommaren är bra ibland!

Torsdagen började med ett besök på vårdcentralen för att få lite ordning på min allergi. Fick ny medicin och nu är det verkligen på bättringsvägen, skönt! Sen brummade jag och madre till Svartöstan och plockade upp hennes kompis (eller heter det väninna när det gäller mammor?) Anna på vägen. Där låg vi och solade några timmar och sen for jag ut med Sandra en sväng på kvällen/natten. Vi gick och plockade blommor där vid ett-två på natten, det är ju ändå rätt normalt..

På fredagen begav jag mig också till Svartöstan tillsammans med mamma och Anna och lade mig i en solstol. Efter ungefär en och en halv timme kom Emmelie och gjorde oss sällskap och vi for och plaskade i vattnet som åttaåringar (visserligen är vi inte så långt ifrån, men ändå.) På kvällen försökte vi oss på en grillning- jag, Emmelie och Sandra, men värmen/glöden råkade ta slut efter att kycklingfiléerna var klara så vi fick färdigställa resten i ugnen. Kan inte intyga ifall det smakade bra eftersom jag var så täpp i näsan så jag knappt kände någon smak. Elin svängde även förbi en sväng och efter att hon farit tog vi en traditionell cykeltur till stan. Somnade klockan tre och var tvungen att vakna nio idag för att befinna mig på introduktionsutbildning för B-körkort klockan tio. Satt och gäspade i ett kvavt källarrum i fyra timmar innan jag fick åka hem. Jag och my partner in crime- mamma, åt en tidig middag innan vi körde till Boden och hämtade Elias som sover här. Sen for jag till Emmelie en sväng innan vi cyklade till stan, köpte med oss en chailatte från Roasters och placerade oss i Norra hamn. När det blev för kallt gick vi till Caisa, som Emmelie känner, för att låna fingervantar och kissa lite (såklart), innan vi cyklade hemåt. Jag råkade fastna här som vanligt när jag kom hem, men nu ska jag lägga mig och se några How I Met Your Mother-avsnitt innan jag ska sussa.

Då vet ni det.
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0